

From Lab 2 Fulfillment Workshop

From Lab 2 Fulfillment Training Program - Tentative Schedule Schedule Dates: 29/05/2023 - 14/06/2023

Times Displayed in MT

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Tuesday, May 16, 2023	09:30AM - 10:30AM	Intro Meetings	15 minutes each	

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Thursday, May 18, 2023	09:30AM - 10:30AM	Intro Meetings	15 minutes each	

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Monday, May 29, 2023	09:00AM - 10:00AM	Group Meeting #1 (Synchronous)	60 minutes	Introduction, Gender Bias, IP
Monday, May 29, 2023	Available at 10:00AM	(Asynchronous)	60 minutes	Introduction, Gender Bias, IP

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Tuesday, May 30, 2023	09:00AM - 10:30AM	Group Meeting #2 (Synchronous)	90 minutes	IP, Real Pain, Skill Development
Tuesday, May 30, 2023	Available at 10:30AM	(Asynchronous)	60 minutes	IP, Real Pain, Skill Development

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Wednesday, May 31, 2023	09:00AM - 10:30AM	Group Meeting #3 (Synchronous)	90 minutes	Real Pain, Vision and Mission Entrepreneurial Mindset, Skill Development
Wednesday, May 31, 2023	Available at 10:30AM	(Asynchronous)	60 minutes	Real Pain, Vision and Mission Entrepreneurial Mindset, Skill Development

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Thursday, June 01, 2023	09:00AM - 09:30AM	First Q&A Session	30 minutes	
Thursday, June 01, 2023	09:30AM - 12:30PM	First 1/1 Meeting with Coach(1)	25 minutes each	Individual Coaching

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Monday, June	10:30AM -	First 1/1 Meeting	25 minutes	Individual Coaching
05, 2023	12:30PM	with Coach(2)	each	

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Tuesday, June 06, 2023	09:00AM - 10:30AM	Group Meeting #4 (Synchronous)	90 minutes	Lean Start-up, Team Buildup, Strategic Planning, Skill Development
Tuesday, June 06, 2023	Available at 10:30AM	(Asynchronous)	60 minutes	Lean Start-up, Team Buildup, Strategic Planning, Skill Development

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Wednesday, June 07, 2023	09:00AM - 10:30AM	Group Meeting #5 (Synchronous)	90 minutes	Strategic Planning, Funding Support, Alliances
Wednesday, June 07, 2023	Available at 10:30AM	(Asynchronous)	30 minutes	Strategic Planning, Funding Support, Alliances
Wednesday, June 07, 2023	11:00AM - 11:30AM	Guest Talk (op#1)	30 minutes	ТВА

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Thursday, June	09:00AM -	Second 1/1 Meeting	25 minutes	Individual Coaching
08, 2023	12:00PM	with Coach (1)	each	

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Monday, June	10:30AM -	Second 1/1 Meeting	25 minutes	Individual Coaching
12, 2023	12:30PM	with Coach (2)	each	

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Tuesday, June	09:00AM -	Group Meeting #6	180 minutes	Pitches, Efficacy,
13, 2023	12:00PM	(Synchronous)		Summary

Date	Time	Activity	Duration	Topics
Wednesday, June 14, 2023	09:00AM - 09:30AM	Guest Talk (op#2)	30 minutes	ТВА
Wednesday, June 14, 2023	09:30AM - 10:00AM	Second Q&A Session	30 minutes	
Wednesday, June 14, 2023	11:00AM - 11:30AM	FL2F Completion - Certificate Handing Event	30 minutes	